Skip to main content

Anda mempunyai iPhone 5s dan skrin depan kini retak, pecah atau pecah? Adakah skrin LCD kosong, semua putih atau garisan muncul di atasnya? Jika anda memerlukan penyelesaian yang cepat dan berpatutan untuk membaiki skrin anda yang rosak, satu-satunya perkara yang anda perlukan ialah melawat Damage.KL!

Waktu Pembaikan

Bawa peranti anda ke lokasi Damage.KL, dan kami akan menggantikan skrin anda semasa anda menunggu, kira-kira 20 minit! Anda juga mempunyai pilihan untuk menghantar kami iPhone 5s anda menggunakan perkhidmatan kurier percuma kami. Kami akan menggantikan skrin yang rosak dan hantar kembali kepada anda pada hari yang sama ia tiba di pusat khidmat kami.

Apa harga perkhidmatan kami termasuk

Harga perkhidmatan kami termasuk skrin gantian, pemasangan profesional dan jaminan seumur hidup.

Mengenai pembaikan skrin kami

Modul skrin LCD pada iPhone 5s menggabungkan empat bahagian. Skrin LCD, skrin sentuh, kaca depan dan bingkai plastik. Semua bahagian ini terpaku bersama di kilang supaya jika mana-mana bahagian secara tidak sengaja pecah, maka modul skrin keseluruhan perlu diganti.

Anda perlu menukar skrin anda jika
  • Kaca depan retak atau pecah
  • Skrin LCD tidak berfungsi atau mempunyai garis
  • Kaca depan tercalar dengan teruk
  • Anda mahu menukar warna iPhone anda
Apa yang kita lakukan dalam pembaikan ini
  • iPhone 5s anda akan diperiksa sepenuhnya sebelum pembaikan untuk mengesan sebarang masalah lain yang mungkin ada.
  • Kami secara profesional akan mengeluarkan bahagian yang rosak dari iPhone 4 anda dan memperbaikinya atau memasang yang baru.
  • Kami akan menguji sepenuhnya iPhone 5s selepas pembaikan sebelum kembali kepada anda.
  • Anda mendapat jaminan seumur hidup mengenai pembaikan ini yang meliputi kedua-dua bahagian dan buruh.

ADA SOALAN?

Sekiranya anda ada mempunyai sebarang pertanyaan tentang peranti anda dan memerlukan maklumat berkaitan pembaikan, hubungi khidmat pelanggan kami melalui WhatsApp

× How can I help you?