Skip to main content

Adakah suis bisu pada iPhone anda tidak lagi berfungsi? Adakah tidak dapat ditekan lagi? Adakah anda memerlukan penyelesaian yang pantas dan berpatutan untuk memperbaiki suis bisu iPhone anda? Itulah yang anda dapat di Damage.KL!

Waktu Pembaikan:

Apabila anda membawa peranti anda ke lokasi Damage.KL, kami dapat mengganti suis bisu anda sementara anda menunggu, biasanya hanya dalam waktu 30 minit. Sekiranya anda menghantarnya kepada kami, menggunakan perkhidmatan kurier percuma, kami akan memperbaiki suis bisu dan menghantarnya kembali kepada anda pada hari yang sama ketika tiba di pusat servis kami.

Mengenai suis bisu:

Suis bisu terletak pada kabel kelantangan kelantangan. Kabel ini merangkumi suis bisu, lampu kilat, butang kuasa, butang kelantangan dan salah satu dari 2 mikrofon pembatalan bunyi / rakaman video. Pembaikan ini akan menyelesaikan masalah dengan satu atau lebih fungsi ini. Oleh kerana kita mengganti keseluruhan kabel flex ini, jaminan seumur hidup kita merangkumi semua fungsi ini.

Apa harga perkhidmatan kami termasuk:

Harga perkhidmatan kami merangkumi penggantian kabel fleksibel, pemasangan profesional dan jaminan seumur hidup.

Anda perlu tukar  jika:
  • Suis bisu tidak berfungsi
  • Suis bisu tersekat
  • Ia telah jatuh
Apa yang kita lakukan dalam pembaikan ini:
  • iPhone 4 anda akan diperiksa sepenuhnya SEBELUM pembaikan untuk mengesan masalah lain yang mungkin dihadapi.
  • Kami secara profesional akan mengeluarkan bahagian yang rosak dari iPhone 4 anda dan memperbaikinya atau memasang yang baru.
  • Kami akan menguji sepenuhnya iPhone 4 anda SELEPAS pembaikan sebelum mengembalikannya kepada anda.
  • Anda mendapat jaminan seumur hidup untuk pembaikan ini yang meliputi kedua-dua bahagian dan tenaga kerja.

ADA SOALAN?

Sekiranya anda ada mempunyai sebarang pertanyaan tentang peranti anda dan memerlukan maklumat berkaitan pembaikan, hubungi khidmat pelanggan kami melalui WhatsApp

× How can I help you?