Skip to main content

Adakah bateri telefon anda tidak tahan lama seperti dulu? Adakah iPhone anda ditutup dengan bateri kurang dari 1%? Adakah anda memerlukan penyelesaian yang pantas dan berpatutan untuk mengganti bateri anda? Itulah yang anda dapat di Damage.KL!

Waktu Pembaikan:

Sekiranya anda membawa peranti anda ke lokasi Damage.KL, kami akan mengganti bateri anda semasa anda menunggu, biasanya hanya dalam masa 20 minit. Hantarkan iPhone anda menggunakan perkhidmatan kurier percuma kami dan kami akan mengganti bateri dan menghantarnya kembali kepada anda pada hari yang sama tiba di pusat servis kami.

Apa harga perkhidmatan kami termasuk:

Harga servis kami termasuk bateri gantian, pemasangan profesional dan jaminan 2 tahun.

Anda perlu tukar  jika:

  • ia habis dengan cepat
  • memerlukan masa yang lama untuk mengecas.
  • ia tidak menyimpan caj
  • iPhone anda dimatikan dengan baki caj lebih dari 1%

* Ada kemungkinan kecil bahawa gejala dari masalah bateri sebenarnya adalah masalah pada papan induk. Jangan risau, kami juga boleh memperbaikinya! Setelah membuat diagnosis, kami akan memberitahu anda jika masalahnya adalah bateri atau cip pengurusan kuasa pada papan induk. Kami akan memberitahu anda tentang sebarang kos tambahan dan mendapatkan persetujuan anda sebelum kami meneruskan pembaikan.

Apa yang kami lakukan dalam pembaikan ini:

  • IPhone 4 anda akan diperiksa sepenuhnya SEBELUM pembaikan untuk mengesan masalah lain yang mungkin dihadapi.
  • Kami secara profesional akan mengeluarkan bahagian yang rosak dari iPhone 4 anda dan memperbaikinya atau memasang yang baru.
  • Kami akan menguji sepenuhnya iPhone 4 anda SELEPAS pembaikan sebelum mengembalikannya kepada anda.
  • Anda mendapat jaminan 2 tahun untuk pembaikan ini yang meliputi kedua-dua bahagian dan tenaga kerja.

ADA SOALAN?

Sekiranya anda ada mempunyai sebarang pertanyaan tentang peranti anda dan memerlukan maklumat berkaitan pembaikan, hubungi khidmat pelanggan kami melalui WhatsApp

× How can I help you?